fbpx

Vreau website

Webdesign, Marketing, Dezvoltare

Servicii web de calitate și accesibile -web all inclusive

pași către un website de succes

Întregul set de servicii de care aveți nevoie pentru o prezență eficientă pe WEB.

  1. Home
  2. Vreau website

Stabilirea obiectivelor

Definește scopul principal al site-ului -Reprezentare online, Comerț electronic, Informare și educație, Interacțiune socială, etc. Identifică publicul țintă și necesitățile acestuia. citește mai mult
Etapa 01

Planificarea structurii

Se creează o diagramă a site-ului pentru a organiza conținutul -pagini, articole, produse, categorii, ierarhii. Avem în vederea navigarea site-ului și experiența utilizatorului.
Etapa 02

Achiziționarea unui domeniu

Se alege și se cumpără un nume de domeniu relevant pentru site-ul tău. Numele de domeniu ar trebui să reflecte produsele sau serviciile dvs., astfel încât clienții să vă poată găsi cu ușurință afacerea printr-un motor de căutare.
Etapa 03

Găzduirea site-ului

Alegerea găzduirii, configurarea planului de găzduire adecvat nevoilor. Până când nu punem site-ul pe un server, nu poate fi accesat de nimeni online. Folosim Super Servere cu 48-64 core, 256 – 512 GB Ram si RAID 10 SSD Enterprise

Etapa 04

Proiectarea și dezvoltarea site-ului

Creăm designul site-ului cu un aspect plăcut și funcțional. Dezvoltăm funcționalitățile necesare, folosind HTML, CSS, JavaScript, sau platforme și CMS-uri precum WordPress.

Etapa 05

h

Se creează conținutul

Adaugăm conținut relevant și de calitate pe site-ul tău, inclusiv texte, imagini, și alte elemente multimedia. Ne asigurăm că site-ul tău este optimizat pentru motoarele de căutare pentru a crește vizibilitatea în rezultatele căutării.

Etapa 06

Z

Testarea site-ului

Se efectuează teste pentru a ne asigura că site-ul funcționează corect pe diverse dispozitive și în diferite browsere. Verificăm viteza de încărcare a paginilor.

Etapa 07

Lansarea site-ului

Publicăm site-ul pe internet și ne asigurăm că este accesibil publicului. Instălăm programele de monitorizare de bază a site-ului, monitorizare de trafic, monitorizare a securității site-ului, monitorizare SEO

Etapa 08

Mentenanța și actualizarea site-ului

Monitorizarea performanței site-ului și se efectuează actualizări regulate ale conținutului și funcționalităților. Se monitorizeaza securitatea site-ului. Ne asigurăm că sunt respectate toate legile și reglementările aplicabile privind drepturile de autor, confidențialitatea datelor și alte aspecte legate de construcția și gestionarea unui site web

Etapa 09

Promovarea site-ului

Utilizăm strategii de marketing online pentru promovarea site-ul și a atrage trafic relevant. Promovăm site-ul prin Google ads, Facebook, Youtube, mail marketing, etc.

Etapa 10

Haideți să lucrăm împreună!

Povestiți-ne despre proiectul dv.

0745 660527

contact@ozw.ro

Opțiuni

Supportscreen tag