fbpx

Termeni și Condiții

Webdesign, Marketing, Dezvoltare

Servicii web de calitate și accesibile -web all inclusive

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

aplicabile raporturilor ce se nasc între OZW şi fiecare Utilizator care utilizează ozw.ro

Termeni și Condiții

Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile aplicabile raporturilor ce se nasc între OZW şi fiecare Utilizator care utilizează ozw.ro

 • OZW este denumirea comercială a SC OZ web design SRL, persoană juridică cu sediul în Hărman, BV strada Primăverii 479, înregistrată la Registrul Comerțului la nr. J08/1842/2011, cod unic de înregistrare RO 29365080
 • Vânzător: OZW
 • Cumpărător – orice persoana fizica cu vârsta peste 18 ani, persoana juridica sau entitate juridica care face o Comanda.
 • Cont – secțiune din Site care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil de corectitudinea informațiilor introduse la crearea Contului ca sunt corecte, complete și actualizate.
 • Site – web site-ul de prezentare și informare, magazinul online găzduit la adresa ozw.ro precum și subdomeniile acestuia.
 • Comanda – document electronic ce intervine intre Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.
 • Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, ce pot fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.
 • Conținut :
  • Informațiile de pe Site vizualizate sau accesate; 
  • conținutul e-mail-urilor trimise de Cumpărători către Vânzător;
  • informațiile comunicate Vânzător, Cumpărătorului;
  • informații legate de Bunurile si/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumita perioada;
  • date referitoare la Vânzător, sau alte date ale acestuia.
  • Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis ce conține informații cu privire la produse și servicii, informații cu privire la oferte sau promoții.
  • Specificații – descrierile Bunurilor si Serviciilor.
 • Utilizator înseamnă persoana fizică ce accesează Site-ul, își face un Cont și plasează o Comandă pentru achiziționarea Produselor și Serviciilor oferite de OZW.

 1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul derulează operațiunile comerciale.
 2. Notificarea primita de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 3. Contractul se considera încheiat intre Vânzător și Cumpărător in momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
 4. Documentele si informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site sau e-mail stau la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător pentru Bunurile achiziționate.

 1. Accesul în vederea efectuării unei Comenzii ii este permis oricărui Utilizator/Cumpărător.
 2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza direct, telefonic sau prin e-mail
 3. Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei și includ T.V.A.
 4. Informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezinta o obligație contractuala din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, simboluri comerciale, imagini statice sau dinamice, text și multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea OZW sau a proprietarilor de drept.

 2. Clientului/Cumpărătorului/Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea,, modificarea sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de OZW, includerea oricărui Conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al OZW asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al OZW.

 3. Orice Conținut la care Clientul/ Cumpărătorul/ Utilizatorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat intre OZW și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulata din partea OZW cu referire la acel Conținut.

 4. Clientul/ Cumpărătorul/ Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intra în conflict cu prevederile Documentului.

 5. În cazul în care OZW confera Clientului/ Cumpărătorului/ Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumpărătorul/Utilizatorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea OZW pentru respectivul Client/ Cumpărător/ Utilizator sau oricare alt terț care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, In timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

 6. Niciun Conținut transmis către Client, Utilizator sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea OZW

 7. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

 1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

 2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese

 5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului

 6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste pe Site

 7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

 8. Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut (accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

 1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.emag.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de OZW, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic,
 4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre eMAG in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

 1. Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute de catre eMAG le ragasesti in sectiunea Livrare comenzi.
 2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 1. Toate Bunurile comercializate de catre ozw,, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurillor refurbrished), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 2. Bunurilor vandute si livrate de OZW, certificatele de garantie sunt emise de OZW,
 3. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa contact@ozw.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda

 1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
 4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.
 5.  

 1. Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
 3.  

Supportscreen tag