Servicii de promovare -Google ads

Webdesign, Marketing, Dezvoltare

Servicii web de calitate și accesibile -web all inclusive

Promovare Google ads

promovare

 1. Home
 2. Servicii
 3. Servicii de promovare -Google ads

Ce este Google ads ?

Google Ads este o soluție de promovare prin publicitate online folosită de companii pentru a-și promova produsele și serviciile în Căutarea Google, pe YouTube și pe alte site-uri de pe web.

Google Ads permite advertiserilor să stabilească anumite obiective pentru anunțuri, cum ar fi generarea de apeluri telefonice sau vizite pe site. Cu ajutorul unui cont Google Ads, advertiserii își pot personaliza bugetele și direcționarea și pot activa sau întrerupe oricând anunțurile

Cum funcționează Google Ads?

Google Ads vă afișează anunțul atunci când utilizatorii caută online produsele și serviciile pe care le oferiți. Cu ajutorul tehnologiei inteligente, Google Ads vă ajută să vă afișați anunțurile clienților potențiali, chiar în momentul în care aceștia se pregătesc să facă o acțiune.

 1. Puteți începe prin stabilirea unui obiectiv, cum ar fi atragerea mai multor vizitatori pe site sau sporirea numărului de apeluri telefonice către companie.
 2. Apoi, selectați zona geografică în care să se afișeze anunțul. Zona poate avea o rază redusă în jurul companiei sau o rază extinsă, cum ar fi orașe, state sau țări întregi.

La final, veți crea anunțul și veți seta limita bugetului lunar.
După ce anunțul este aprobat, acesta se poate afișa în zona vizată, acolo unde utilizatorii caută un produs sau un serviciu similar celor pe care le oferiți. Plătiți numai când utilizatorii interacționează cu anunțul, cum ar fi atunci când dau clic pe acesta sau când apelează compania.

Întrebări frecvente Google ads:

Care sunt diferitele tipuri de anunțuri Google Ads?

Google Ads are trei tipuri de anunțuri de bază:

 • campanii în Rețeaua de căutare: de obicei, anunțurile sunt în format text și se pot afișa în paginile cu rezultate ale Căutării Google atunci când un utilizator caută un produs sau un serviciu similar celor pe care le oferiți;
 • campanii în Rețeaua de display: de obicei, anunțurile sunt în format imagine și se afișează pe site-urile sau în aplicațiile pe care utilizatorii le accesează;
 • campanii video: de obicei, anunțurile sunt videoclipuri de 6 sau 15 secunde și se afișează înaintea sau în timpul conținutului de pe YouTube.

Cât costă Google ads ?

Costul Google Ads este determinat de setările bugetului. Google Ads poate funcționa cu aproape orice buget. Plătiți numai când utilizatorii interacționează cu anunțul, cum ar fi atunci când dau clic pentru a vă vizita site-ul sau când apelează compania. Cu Google Ads, nu există cerințe minime privind cheltuielile sau o durată obligatorie a contractului; puteți să opriți oricând afișarea anunțurilor. Costul unui clic sau al unui apel variază în funcție de mai mulți factori.

Promo

Dacorom Intl
Dacorom Intl.
Casă de expediții
 • transport echipamente industriale
Penetron România
Dacorom Intl.
Materiale de hidroizolare
 • hidroizolare, reparare, structuri din beton
Montplast SRL
Montplast SRL
Catarge steaguri
 • Stâlpi pentru catarge
Pensiunea Cazarma Cavalerilor
Pensiunea Cazarma Cavalerilor
Pensiune Câmpulung Muscel

Solicitați suport gratuit:

detalii, servicii personalizate, prețuri.

0745 660527

contact@ozw.ro