Întreținere / Mentenanță website

Webdesign, Marketing, Dezvoltare

Servicii web de calitate și accesibile -web all inclusive

Întreținere / Mentenanță website

Menținerea website-ului actualizat și securizat, fără probleme de funcționare și la performanță optimă

 1. Home
 2. Servicii
 3. Întreținere / Mentenanță website

Ce este întretinere / mentenanța website ?

Întreținerea /Mentenanța site-ului web este procesul de menținere a unui site web actualizat și fără problemede funcționare și la performanță optimă.

Întreținere / Mentenanță website

De ce este importantă întreținerea / mentenanța website-ului?

Știm cu toții importanța de a avea un site web bine structurat. Dar pur și simplu a avea site-ul în funcțiune nu este suficient. Actualizarea și întreținerea în mod regulat a site-ului dvs. este crucială pentru a vă asigura că site-ul dvs. funcționează la capacitate maximă. La fel ca și mașinile, site-urile web necesită întreținere pentru a funcționa corect. Menținerea corectă a site-ului ajută la asigurarea securității site-ului, la creșterea numărului de vizitatori noi, la creșterea traficului care revin și multe altele.

Îmbunătățește securitatea

Securitatea este principalul motiv pentru care întreținerea site-ului este atât de importantă. Dacă se. utilizează un sistem de gestionare a conținutului (CMS), veți dori să vă asigurați că site-ul dvs. ține pasul cu corecțiile software și actualizările de securitate. Nerespectarea acestui lucru oferă hackerilor șansa de a fura date de pe site-ul dvs.

Îmbunătățește traficul pe site

Pentru a oferi celor care caută conținut de cea mai bună calitate, motoarele de căutare precum Google ridică clasamentele site-urilor web care sunt actualizate în mod regulat. O clasare mai ridicată crește vizibilitatea site-ului dvs., ceea ce crește probabilitatea ca conținutul dvs. să apară atunci când publicul țintă caută cuvinte cheie relevante. Actualizarea site-ului dvs. cu informații valoroase, remedierea link-urilor întrerupte, eliminarea paginilor duplicate și menținerea conținutului actualizat va ajuta la atragerea atât de vizitatori noi, cât și de vizitatori care revin.

Optimizează experiența vizitatorilor

Actualizarea regulată a site-ului dvs. cu conținut care poate fi partajat, cum ar fi evenimente viitoare, galerii de imagini și bloguri, oferă publicului dvs. o idee despre cine sunteți și ce faceți. Interacționați cu publicul dvs. incluzând elemente, cum ar fi un formular de înscriere la un newsletter și pictograme de rețele sociale care fac legătura cu profilul organizației dvs. Un site web bine întreținut vă ajută să vă promovați marca, munca și misiunea. Eliminați informațiile care sunt învechite și efectuați un audit al site-ului pentru a urmări problemele și erorile de pe site-ul dvs. Faceți acest lucru în mod regulat, astfel încât să puteți oferi vizitatorilor dvs. cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Întreținerea site-ului web este importantă pentru toate organizațiile, atât mari, cât și mici. Întreținerea regulată a site-ului dvs. va îmbunătăți performanța și va oferi vizitatorilor dvs. un mediu sigur și securizat.

Servicii de intreținere website:

Monitorizare website

 • uptime 
 • viteza de încarcare pagini pe diverse dispozitive
 • modul de funcționare pe diverse dispozitive
 • analiza traficului
 • etc.

Actualizare platformă și aplicații

 • Update platformă website,
 • Instalare /update de plugin-uri, extensii,
 • PHP

Securitate website

 • Verificarea si eliminarea problemelor de securitate, monitorizare atacuri, etc.
 • Instalare / actualizare Certificate SSL

Actualizare informații legale

Păstrăm site-ul in conformitate cu GDPR și cu reglementările internaționale privind protecția datelor și respectăm permanent bunele practici din domeniu pentru a evita orice neplăceri.

 • Cookies
 • Politica de confidentialitate
 • Termeni și Condiții

In funcție de tipul site-ului -de prezentare / magazin electronic, profil, etc, pe website ar trebui publicate următoarele informații:

 1. date de identificare ale firmei – denumirea, numerele de înregistrare, inclusiv capitalul social, adresa poștală, numărul de telefon, adresa de e-mail;
 2. modalitățile de livrare – curieri proprii sau externi, poștă etc. și modalitățile de plată – online printr-un anumit procesator de plăți electronice, ramburs etc.;
 3. informații despre garanția legală (garanția de conformitate) și, opțional, despre garanția comercială (cea pe care tu o oferi în plus față de garanția legală), servicii post-vânzare etc.;
 4. dreptul de retur, cel puțin pentru consumatorii persoane fizice.
  scopurile prelucrării datelor personale;
 5. perioadele de păstrare ale datelor personale;
 6. cine va mai primi acele date – partenerii tăi de afaceri.
 7. link către ANPC – neapărat pe prima pagină a site-ului;
 8. link cătrecătre platforma SOL – oriunde în site, noi zicem preferabil la Termeni și condiții;

În afară de cele de mai sus, mai trebuie să afișezi pe site unele lucruri, în funcție de domeniul de activitate.

SEO

Optimizarea pentru Motoarele de Căutare pentru conținutul adăugat și monitorizarea performanțelor.

Actualizarea conținutului

Actualizare text, imagini, video, optimizarea conținutului.

Content is king / Conținutul este regele. Conținutul este rege astăzi, deoarece site-urile și companiile cu cel mai bun conținut reușesc să construiască audiențe online. 

Concepem conţinut original cu ajutorul serviciilor de copywriting pe care le punem la dispoziție pentru cei interesaţi de actualizări consistente de text.

Adăugarea de conținut se face avănd in minte, SEO / Optimizarea pentru Motoarele de Căutare

Creație conținut

Producție conținut nou (copywriting, imagini, infografice, video)

Backup

 • Backup web site (inclusiv bazele de date), salvarea datelor în afara serverului, periodic sau cănd este nevoie.
 • Restaurare website.

Suport gratuit

pentru o mentenanță eficientă

0745 660527

contact@ozw.ro