Găzduire Web / Web Hosting

servicii de găzduire profesionale

Gazduire

Gazduire Web / Web Hosting

Găzduirea web (web hosting in englezá) este un serviciu oferit companiilor și persoanelor particulare, care permite publicarea unui sit web în Internet. Se acordă clientului spațiu de memorare pe un server conectat la Internet și de obicei se afla fizic într-un centru de date.

Cea mai bună performanță și viteză! Servere ultra rapide dotate cu SSD-uri Enterprise Intel DC S3500 480GB, hardware RAID 10, procesoare Xeon E3-1240 @ 3.30 GHz, 32GB RAM ECC

! Sunați acum pentru stabilirea pachetului de găzduire optimr pentru site-ul dv.

! Alege pachetul de hosting, linux, windows sau ecommerce

Caracteristici generale ale pachetelor de găzduire

Servere Super Rapide

Veți primi întotdeauna cea mai bună performanță și viteză! Serverele noastre sunt dotate cu SSD-uri Enterprise Intel DC S3500 480GB, hardware RAID 10, procesoare Xeon E3-1240 @ 3.30 GHz, 32GB RAM ECC.

Activare imediata

Nici o secunda de așteptare. Doar comanzi, platesti si primesti detaliile contului de gazduire SSD în câteva minute. SSD Hosting este despre viteza și performanța chiar de la început.

Backup si securitate

GlobeHosting foloseste solutia profesionala de backup R1Soft/Idera Enterprise, backup-ul se face incremental la fiecare 24 de ore pe un server remote. Toate serverele sunt protejate de firewall si mod_security.

1Gbps Port

Serverele noastre sunt conectate la internet la 1Gbps. Nu numai că oferim cantitati generoase de lățime de bandă, dar puteți transfera fișiere foarte rapid!

ro_RORomanian