Administrare și Mentenață

web site

De ce e nevoie de administrare și mentenanță pentru website ?

Actualizări de conținut

Inevitabil în timp e nevoie sa modificări de conținutul (text, imagini, video), să faceti actualizări de informații legate de serviciile și produsele dumneavoastra.

Website sigur

Doar un website curat si actualizat vă poate aduce beneficii.
Website-ul trebuie protejat de atacuri. Platforma și plugin-urile trebuie actualizate în permanența pentru a evita instalarea de cod malițios.

administrare si mentenanta web

Content is king / Conținutul este regele. Conținutul este rege astăzi, deoarece site-urile și companiile cu cel mai bun conținut reușesc să construiască audiențe online. Site-ul tău merită să aibă o prezenţă permanentă şi de actualitate în mediul online.

Putem concepe şi conţinut original cu ajutorul serviciilor de copywriting pe care le punem la dispoziție pentru cei interesaţi de actualizări consistente de text.

Adăugarea de conținut se face avănd in minte, SEO / Optimizarea pentru Motoarele de Căutare

Platforma pe care este realizat website-ul pentru ca acesta sa functioneze conform asteptarilor, necesita actualizare . Multe din aceste actualizări sunt actualizări de securitate.Platforma este o ținta favorită pentru atacuri cibernetice. Comunitatea din spatele unei platformei și a componentelor ei (plugin-uri) se ocupă permanent de îmbunătățirea și dezvoltarea unori noi funcționalități acoperind în același timp breșele de securitate prin update-uri regulate. Noi asigurăm actualizarea promptă și permanentă a platformei și a componentelor sale.

In construirea painilor web avem in minte intotdeauna Optimizarea pentru Motoarele de Căutare / SEO -Search Engine Optimization. SEO in design
Asigurăm la cerere optimizări de tip SEO pentru conţinutul integrat în site,

Optimizăm viteza de încărcare a paginilor tale web, lucru ce a devenit un factor din ce în ce mai important pe care Google îl ia în considerare atunci când stabilește valoarea şi poziţia lor în rezultatele cautărilor.

  • Audit de securitate web
  • Firewall
  • Scan
  • Unelte
  • Diagnosticare
  • Curățare site / clean hacked site

Certificatele SSL/TLS (https://) pe care le punem la dispoziţie asigură confidențialiatea și păstrarea integrității datelor transmise online.

Acordăm o maximă atenție prelucrarii datelor personale.
Păstrăm site-ul in conformitate cu GDPR și cu reglementările internaționale privind protecția datelor și respectăm permanent bunele practici din domeniu pentru a evita orice neplăceri.
Cookies
Politica de confidentialitate
Termeni și Condiții

ro_RORomanian