fbpx

Responsabilitate socială

Responsabilitate Socială -CSR

OZW întelege rolul responsabilității sociale corporative (RSC) asupra restului societății și asupra mediului, in special din punct de vedere social și educațional.

Responsabilitate Socială

CSR

Responsabilitatea socială a corporațiilor (în literatura de specialitate abreviată CSR, după forma din limba engleză Corporate Social Responisibility) este un concept care se referă la o prezumtivă datorie pe care companiile (ca actori sociali) ar avea-o față de toate părțile implicate în desfășurarea acțiunilor presupuse de activitatea lor economică. Conceptul se referă la toate categoriile de companii, de la microîntreprinderi până la multinaționale. Prin datorie se înțelege faptul că respectiva companie trebuie să acționeze în conformitate cu obligațiile pe care le are față de părțile implicate și respectând niște principii morale acceptate de-a lungul tradiției.

vezi in wikipedia

Suntem pasionați de munca noastră la OZW. Construim relații de durată, bazate pe încredere și dovedim că ne pasă de impactul pe care munca noastra il are în comunitate.

Noi luăm în serios responsabilitatea pe care o avem față de comunitate și față de societate in general.
De aceea susținem implcarea activă in problemele comunitătii și ne implicăm in diferite campanii de voluntariat.

Suntem conștienți de importanța și influența pe care o au acțiunile noastre asupra mediului înconjurător. De aceea, ne concentrăm pe gestionarea responsabilă a resurselor naturale și pe sprijinirea proiectelor de ecologie.

Susținerea proiectelor sociale este o parte importantă a strategiei noastre. Ne concentrăm eforturile în proiecte care au un impact major și pe termen lung în comunitate.

Susținerea educației stă la baza strategiei de companiei noastre. Educația este fundamentală formării unor comunități puternic dezvoltate, drept urmare ne-am luat angajamentul de a susține pe termen lung accesul la educație, prin diverse proiecte.