fbpx

Sunteți într-o companie bună

contactați-ne

  1. Home
  2. Contact

Email

contact@ozw.ro

telefon

0745 660 527

Adresă

Strada, Primăverii479
Hărman, BV 507085

OZ web design SRL

web all inclusiv

telefon

0745 660 527

Email

contact@ozw.ro

Întrebări frecvente / FAQ

Cât costă un website?

Fiecare website este un proiect unic. Costul unui website depinde de cantitatea de conținut -nr de pagini, articole, imagini, video, de complexitatea proiectului, cerințele clientului, etc. Construim website-uri de o pagină, bloguri de complexitate redusă, dar și website-uri cu un continut vast. Pentru anumite proiecte (școlare, de interes public, etc) oferim reduceri semnificative. Totuși, credem că oricine merită un website competitiv. Pentru asta, oferim website-uri scalabile, la prețuri competitive care se pot dezvolta pe parcurs. Se poate începe cu un website de prezentare, apoi se poate adăuga un magazin cu căteva produse,  alte informații, pagini, produse se adaugă pe parcurs, nu există limite.

Un proiect poate începe de la 200€, plată flexibilă

Solicitati o cotătie de preț pentru constructia website-ului dv. în formularul alăturat. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Cât durează construcția unui website ?

Din nou, accentuăm faptul că fiecare website este un proiect unic. Construcția unui website poate dura de la câteva zile, la câteva luni.

Totuși, un website nu este gata niciodată. E bine ca conținutul său se fie actualizat în permanență. Facem asta prin serviciul de mentenanță website.

Lăsați-ne un mesaj

prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor

Politica de confidențialitate